0172-476834

image image

Reisleiding

Reisleiding op de bestemming
Labyrinth heeft op (bijna) al haar bestemmingen Nederlandse reisleiders/sters bij wie je altijd (soms op bepaalde tijden) terecht kunt. De reisleiding informeert je over de bestemming, geeft adviezen en organiseert activiteiten, barbecue-, feest- en disco-avonden. En natuurlijk stappen ze tot in de late uurtjes met jullie mee.

Uiteraard worden al onze sportieve en outdoor-activiteiten begeleid door deskundige en ook gemotiveerde instructeurs. Deze instructeurs hebben een interne opleiding gehad, krijgen regelmatig bijscholing, hebben vaak een CIOS of ALO diploma en zijn daarnaast meestal werkzaam als sportleraar, skileraar of berggids.

 

Reisleiding tijdens de busrit
Tijdens de busrit is de chauffeur jullie reisleider. Labyrinth geeft twee keer per jaar een interne training en tracht zoveel mogelijk met vaste chauffeurs op vaste routes te werken. Dit verhoogt de kwaliteit van jouw busreis. Chauffeurs kennen zo de weg, houden alvast contact met de vakantiebestemming over de aankomsttijd, zorgen ervoor dat laatkomers wellicht verderop nog kunnen opstappen, kiezen een goed restaurant om onderweg te stoppen, etc. Al met al een hele drukke baan.

Daarom het volgende verzoek. Het beroep van touringcar chauffeur is een zwaar en verantwoordelijk beroep. Wij vragen je daarom begrip voor de regels. En als de chauffeur jouw hulp vraagt, bijvoorbeeld bij het inpakken van je bagage in het laadruim of om even te kijken bij achteruit rijden, dan wordt jouw hulp hierbij zeer gewaardeerd. Ook onze reisleiders en instructeurs hebben duidelijke instructies hierbij te helpen.