0172-476834

image image

Onze gasten

Labyrinth biedt je een ruime keuze van vakanties door heel Europa. We hebben vakanties voor verschillende groepen:
Jongerenreizen 17-25 jaar / 20-35 jaar
Singlereizen 25-45 jaar
1-Oudergezinnen
Families

Het maakt niet uit of je alleen komt of samen met vrienden boekt. De mensen die mee gaan met Labyrinth kiezen voor een wat actievere vakantie; dat is bijvoorbeeld niet de hele dag aan het strand liggen maar alleen zo af en toe. Leuke vakanties dus, met een actieve inslag. En natuurlijk is er naast al het actieve nog tijd genoeg voor gezelligheid.

Circa 60% van de jongeren die met Labyrinth op vakantie gaan boekt alleen. Er zijn op iedere locatie meerdere alleenboekers aanwezig.
Wil je alleen in een 2-persoonstent verblijven, dan betaal je een toeslag, maar je kunt ook altijd een tent of kamer op indeling boeken.
Maar....  natuurlijk zijn er ook vrienden, vriendinnen en stelletjes, die een actieve vakantie bij Labyrinth boeken.

Ben je op zoek naar een actieve familie outdoorvakantie waarbij jij en je kinderen het prima naar je zin zullen hebben? Dan zit je bij Labyrinth helemaal goed. Met de voordeelpakketten en ter plaatse te boeken excursies en activiteiten ben je verzekerd van een familie- of 1-oudervakantie vol actie en plezier samen met de kinderen. Vaak ontstaan er gezellige vriendschappen die ook na de vakantie standhouden. Onze reizen zijn een daverend succes. Ouders en kinderen hebben een fantastische, spannende, gezellige en onvergetelijke vakantie!