0172-476834

image image

Algemene businformatie

Bij onze jongeren- en singlereizen is het touringcarvervoer inbegrepen (mits bij de reisbeschrijving anders aangegeven). 
Bij onze familie- en 1-ouderreizen kun je voor de meeste bestemmingen het vervoer per touringcar bijboeken voor € 149 per persoon per retour. Er komen dan 2 reisdagen bij, je vertrekt een dag eerder dan de aankomstdag en komt op de laatste vakantiedag, een dag later dan de vertrekdag, in de loop van de dag weer terug. De verschillende opstapplaatsen staan per reis vermeld. Het is niet mogelijk om vervoer per touringcar bij campingplekken bij te boeken.


Minimum deelname Busvervoer
Er geldt een minimum deelname van 20 personen voor het busvervoer.
Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor de busreis 10 dagen voor vertrek te annuleren.

10/17 dagen
Bij een 10-daagse busreis vertrek je op vrijdag of maandag uit Nederland. Je komt dan in de loop van de volgende dag op je vakantiebestemming aan. Vervolgens vertrek je bij een 10-daagse reis, een week later op zaterdag- of dinsdagavond weer naar Nederland. Zo ben je dus 10 dagen van huis.

Bij een 17-daagse busreis, blijf je een week (7 dagen dus) langer op je bestemming en ben je zodoende 17 dagen van huis.

Vertraging
Labyrinth is nimmer aansprakelijk voor vertragingen die ontstaan door weersomstandigheden, pech, technische storingen, verkeersdrukte en andere onvoorziene zaken.


Chauffeurs
Tijdens de busreis is de chauffeur jullie reisleider. Labyrinth geeft twee keer per jaar een interne training en tracht zoveel mogelijk met vaste chauffeurs op vaste routes te werken. Dit verhoogd de kwaliteit van jouw busreis. Chauffeurs kennen zo de weg, houden alvast contact met de vakantiebestemming over de aankomsttijd, zorgen ervoor dat laatkomers wellicht verderop nog kunnen opstappen, kiezen een goed restaurant om onderweg te stoppen, etc.