0172-476834

image image

coronavirus (COVID-19)


Bij Labyrinth doen we er alles aan om u een fijn verblijf te bezorgen. Wij houden de situatie omtrent het nieuwe coronavirus (COVID-19) goed in de gaten en volgen de aanbevelingen van de instanties op.

Onze campings in België gaan gewoon open op 27 maart 2020 en het verblijf dat u heeft geboekt of wil boeken kan gewoon doorgaan. Mocht de situatie veranderen waardoor we genoodzaakt zijn één of meerdere campings voor een periode te sluiten, dan nemen wij uiteraard per e-mail contact met u op als u in deze periode een verblijf heeft geboekt.

 

Veelgestelde vragen over het nieuwe coronavirus (COVID-19)


Waar kan ik meer informatie vinden over het nieuwe coronavirus (COVID-19)?
Meer informatie en aanbevelingen vindt u op de officiële websitesites van het RIVM  https://www.rivm.nl/ en Buitenlandse zaken.  https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen En ook van de Belgische overheid, te raadplegen via: https://www.info-coronavirus.be/nl/

Is het wel veilig op de campings
Het verblijven op één van onze campings is net zo veilig als thuis verblijven. Of u nu thuis zit, in één van onze accommodaties of een eigen kampeermiddel maakt in feite niets uit.
Voor uw veiligheid passen wij onze programma’s op de camping aan. Zo vinden onze outdoor activiteiten alleen plaats met kleine groepen en kan er bij de horeca faciliteiten alleen worden afgehaald.
Gasten en medewerkers die last hebben van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts worden gevraagd om thuis te blijven.

Wat als mijn boeking niet door kan gaan door sluiting van de camping?
Als we genoodzaakt zijn een camping te sluiten door het nieuwe coronavirus nemen we per e-mail contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken naar een alternatieve camping of periode waarop de vakantie wel door kan gaan. Als dit niet lukt, krijgt u van ons een waardebon waarmee u op een later moment alsnog een vakantie op één van onze campings kunt boeken.

Ik ben ziek, kan mijn vakantie nog doorgaan?
De instanties raden aan om thuis te blijven bij verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Deze klachten kunnen namelijk betekenen dat u besmet bent met het nieuwe coronavirus. Als u deze klachten heeft, blijf dan thuis. Ook als u denkt dat uw klachten wel meevallen.
Bij ziekte vergoeden de meeste annuleringsverzekeringen (een deel van) de vakantie. Als u een annuleringsverzekering heeft neem dan contact op met de verzekeringsmaatschappij. Als u niet verzekerd bent heeft u helaas geen recht op restitutie.

Ik werk in de zorg en ben gevraagd niet naar het buitenland te reizen, wat nu?
We realiseren ons dat zorgpersoneel nu heel belangrijk is. U heeft helaas geen recht op restitutie als u vanwege deze reden uw verblijf wilt annuleren.
Wel denken we graag met u mee om bijvoorbeeld te kijken of u kunt omboeken naar een latere periode. Neem per e-mail contact op via info@labyrinth.nl met uw verzoek, dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Algemeen
U kunt erop vertrouwen dat wij de veiligheid van onze gasten en medewerkers voorop stellen en zullen altijd de richtlijnen van de instanties opvolgen. We vertrouwen erop dat u hetzelfde doet en dat we er met elkaar voor zorgen dat u veilig kunt verblijven op onze campings.
Is uw vraag niet beantwoord of heeft u een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar info@labyrinth.nl.