0172-476834

image image
boek nu v
Reis omschrijving Reis details Locatie Activiteiten Video Kaart Boeken

Frankrijk Brunotti Beachcamp 18-28 jr
Vieux Boucau Atlantische kust

Het Brunotti Beachcamp is een van de leukste surfspots aan de Franse westkust. Het surfcamp bevindt zich al sinds 10 jaar in het gezellige dorpje Vieux Boucau dat bekend staat om zijn mooie stranden, gezellige centrum en leuke barretjes!

Het Brunotti Beachcamp ademt een relaxte surfsfeer en heeft een uitstekende ligging op nog geen 150 meter van het strand waar dagelijks de mooiste golven binnen rollen. Kortom, de perfecte bestemming voor jongeren die op zoek zijn naar een perfecte mix van zon, zee, strand, surfen en de beste party’s!

Ons surfcamp is ruim opgezet met een apart loungegedeelte met heerlijke Fatboy hangmatten & zitzakken, tafels, loungebanken en stoelen. Hier heerst een ultieme surfsfeer en kun je prima ontspannen na weer een geslaagde surfdag. De ligging van het Beachcamp is perfect, het camp staat tegen de duinen aan en ligt op 150m vanaf het strand.

Gelegen naast het loungegedeelte vind je de bungalowtenten verdeeld over verschillende veldjes. Het toilet en douchegebouw bevindt zich dicht bij de veldjes.

De Surfbar is het centrale punt op het surfcamp. Deze bar staat in een grote tent waar je lekker kunt chillen in een van de vele Fatboys of gewoon lekker aan de bar kan hangen. Hier kun je heerlijk onderuit gezakt een (surf) filmpje kijken, een spelletje doen of lekker genieten van een intiem akoestisch optreden van een van de vele bandjes die wekelijks spelen op het Beachcamp.Camping Les Sableres

Accommodatie: Camping Les Sableres is de thuisbasis van het Brunotti Beachcamp. Deze schone en nette camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen, een campingwinkel, jeux de boules banen, een voetbal-en basketbalveld en ook zijn er wasmachines aanwezig. Het Beachcamp bevindt zich op het mooiste plekje van de camping, net achter de duinen op nog geen 150 meter van het strand en 600 meter van het centrum! Het Beachcamp is ruim opgezet met een apart lounge gedeelte met o.a. Fatboy hangmatten en zitzakken, tafels, bankstellen, stoelen en een supergave ‘outdoor’ bar! De Surfbar is het centrale punt op het Brunotti Beachcamp. Deze bar bevindt zich in een grote tent waar je lekker kunt chillen in een van de vele Fatboys of bankstellen. Hier kun je heerlijk onderuit gezakt een (surf) filmpje kijken of lekker genieten van een intiem akoestisch optreden van een van de vele bandjes die op het Brunotti Beachcamp zullen optreden.

Wij maken uitsluitend gebruik van moderne en ruime tenten die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van kampeercomfort. 
 
 
1-2 persoons Bungalow 'Glamping. Deze tent is nieuw dit seizoen en geschikt voor 1 of 2 personen. Je slaapt op een 1 of 2 persoonsbed met matras. Deze tenten staan op een houten vloer en voorzien van stroom, verlichting en een eigen koelbox in de tent. Wanneer je deze tent boekt voor 1 persoon slaap je op een 1 persoonsbed en word je ingedeeld bij iemand anders die ook alleen boekt (M/M - V/V).
 
MAALTIJDPAKKETTEN BEACHCAMP

Op het Beachcamp bereiden wij 5 keer per week een heerlijk 2 gangen diner. Wij staan bekend om onze uitstekende en gezonde maaltijden die we voor een scherpe prijs aanbieden. Uiteraard organiseren wij één keer per week een uitgebreide barbecue. Wij koken altijd met dagverse produkten, zorgen dat er ruim voldoende is en houden zoveel mogelijk rekening met e.v.t. allergieën of andere eetwensen van onze gasten. Ook staat er iedere ochtend een lekker Frans ontbijt klaar inclusief koffie, thee en jus d’orange. Op het Beachcamp werkt een echte kok die met veel passie jullie maaltijden bereid. Dat ga je zeker proeven!

De maaltijdpakketten kun je boeken op de dag van aankomst. De betaling hiervan vindt aan het einde van de week plaats. Uiteraard kun je helemaal zelf beslissen of je kiest voor een maaltijdpakket en zo ja, voor welke. Je kunt ook per dag aangeven of je mee wilt eten. Wij bieden de volgende maaltijdpakketten aan:

Maaltijdenpakket A+ : €90,-

Dit is ons meest uitgebreide pakket bestaande uit:
/  7 x ontbijt
/  7 x lunch
/  5 x diner (ook op dag van vertrek)
/  1 x barbecue

Maaltijdenpakket A: €85,-

/  7 x ontbijt
/  7 x lunch
/  4 x diner
/  1 x barbecue

Maaltijdenpakket B: €69,-

/  7 x ontbijt
/  4 x diner
/  1 x barbecue

losse maaltijden:

/  Ontbijt: €5,00
/  Lunch: €3,50
/  Diner: €8,50
/  Barbecue: €12,00

 
Bijzonderheden: Als je gebruikt maakt van het maaltijdenpakket dien je eigen bord, beker, bestek mee te nemen. 

Als je zelf wil koken kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de gezamenlijke kooktent. Hier staan ook enkele koelkasten waar je gebruik van kunt maken.
 
Bijzonderheden: Dit betreft geen Labyrinth bestemming, deze reis wordt uitgevoerd door een partnerorganisatie. 

Programma
Buiten het surfen om hoef je je geen moment te vervelen. De actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van de Oceaan kunnen ook gaan bodyboarden of skimboarden, actie gegarandeerd! Het gebruik van skimboards en/of bodyboards is gratis op het Beachcamp. Ook kun je gebruik maken van het beachvolleybalnet op het strand dat speciaal voor jullie wordt opgezet. Uiteraard kun je ook gewoon lekker van de zon genieten op het strand en kijken naar de spectaculaire verrichtingen van andere surfers.

Gedurende je verblijf op het Beachcamp organiseert de reisleiding naast de dagelijkse surflessen een leuk programma. Zo zijn er iedere week:

/  Longboardlessen
/  Volleybaltoernooi
/  Bootcamp sessie
/  Surf Yoga
/  Quiz avonden
/  Carnaval (thema avonden)
/  Bingo
/  Dagtrip San Sebastian

Naast deze leuke activiteiten zijn er bijna iedere week optredens van bandjes op het Beachcamp. Uiteraard zullen we regelmatig op stap gaan naar de Mojito bar, deze bar staat garant voor 100% feest met o.a. DJ’s en bandjes.

Dagtrips 

Elke dinsdag organiseren we een trip naar de Spaanse stad San Sebastian, deze stad staat bekend om zijn vele gezellige tapasbarretjes, leuke stranden en winkels. ‘s Middags heb je genoeg tijd om de stad te verkennen, na een aantal heerlijke tapas gegeten te hebben gaan we ‘s avonds op stap naar een discotheek. San Sebastian is dit jaar uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa! Kosten voor deze dagtrip bedragen €25,- p.p.

Wanneer er genoeg animo voor is, organiseert de reisleiding ook een trip naar het bekende surfdorpje Hossegor. Hier vind je heel veel surfshops en andere leuke winkels, ook bevinden zich hier de bekende surfoutlets. Hier scoor je jou (surf) outfit gegarandeerd met een dikke korting!


Surfles
Uiteraard kom je op het Brunotti Beachcamp om te leren surfen of om je ‘surfskills’ te verbeteren. Ervaar de kick van het surfen wanneer je je eerste golf afrijdt, of wanneer je je eerste ‘off the lip’ inzet! Onze gediplomeerde instructeurs hebben allemaal ruime ervaring in het lesgeven, zij zullen er alles aan doen om jou in 5 lessen het surfen onder de knie te leren krijgen. Deze lessen bestaan uit: droogoefeningen op het strand, theorie, een videoanalyse, uiteraard heel veel praktijk met als afsluiting een surfcontest. Veiligheid en plezier staan bij ons voorop!

Surfboards
Tijdens de lessen maken wij uitsluitend gebruik van boards met een soft top, dit zijn boards die speciaal ontwikkeld zijn voor de beginnende surfer. Deze boards zijn veilig en voldoen aan alle internationale eisen. Wanneer de omstandigheden het toelaten, kan er na de les nog lekker lang ‘vrij’ gesurft worden met deze boards. Om aan ieders wensen te voldoen bieden wij de volgende surfpakketten aan:

Surfpakketten
Pakket A: € 130,- p.p. 
Dit pakket is een basispakket voor iedereen die komt om te leren surfen en die al vrij snel zijn eerste golf zal afrijden. De prijs van pakket A is inclusief het gebruik van een surfboard waarmee je na de les nog ‘vrij’ kunt surfen.

Surfles 5 x 1,5 uur
Surftheorie
2x Surfyoga
Huur surfboard 7 dagen
 
Pakket B: € 160,- p.p.
Dit is het meest veelzijdige pakket dat wij aanbieden en is daarom alleen geschikt voor de ‘diehard’ surfer! Naast de 5 reguliere surflessen ga je ook een keer Stand Up Paddle surfen (Suppen). Deze nieuwe surftrend wint razendsnel aan populariteit. Suppen is eigenlijk surfen staand op een groot board waarop je je balans moet vinden en met behulp van een paddle snelheid maakt. Het voordeel van Suppen is dat je eindeloze lange ritten kunt maken op de mooiste golven. Tijdens de introductieles leer je de basistechnieken van het Suppen.
Surfles 5 x 1,5 uur
Surftheorie
2x Surfyoga
Huur surfboard 7 dagen
1 x introductieles Stand Up Paddle surfen
 
Pakket C: € 95,- p.p.
Dit pakket is geschikt voor iedereen met al een (klein) beetje surfervaring, je krijgt van de instructeurs twee lessen waarin alles nog een keer wordt uitgelegd en waarin iedereen individueel de juiste tips krijgt om weer vrij snel op hun oude surfniveau terug te komen. Naast deze twee lessen bestaat dit pakket uit de huur van een board waarmee je de rest van de week kunt surfen. 
Surfles 2 x 1,5 uur
Surftheorie
2 x Surfyoga
Huur surfboard 7 dagen
 
Pakket D: € 75,- p.p. 
Dit is een pakket zonder praktijklessen:
Huur surfboard 7 dagen
Surftheorie
2x Surfyoga

Er wordt meerdere malen gesproken over ‘vrij’ surfen. Alleen wanneer de omstandigheden dit toelaten mag er ‘vrij’ worden gesurft. De instructeurs zullen per dag bekijken en kenbaar maken of ‘vrij’ surfen is toegestaan. Veiligheid staat bij ons voorop!
 
Ter plaatse bij te boeken: Huur wetsuit (Shorty) 7 dagen €15,-
 
Indien je in Vieux Boucau gaat meedoen met de activiteiten dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering die bijzonderde en avontuurlijke vakanties verzekerd met een ruime dekking. Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering met deze dekking (bij ons comfortdekking genaamd) via ons af te sluiten voor € 2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten.

Boeken

G = Gegarandeerd vertrek

Klik op de knop met prijs om verder met de boeking te gaan.

Aantal Accommodatie 05-07 12-07 19-07 26-07 02-08 09-08 16-08 23-08
10 dagen 2 pers Glamping tent 2 pers obv van 2 pers € 369 € 409 € 419 € 439 € 439 € 429 € 409 € 329
17 dagen 1-2 pers Glamping tent 2 pers obv van 2 pers € 579 € 675 € 699 € 699 € 699 € 675 € 579 nvt
Inclusief:

Bovengenoemde prijzen zijn per persoon
Reisbegeleiding
Nederlands sprekende reisleiding
Nederlands sprekend activiteitenteam
Vervoer per Royal Class touringcar
5 kg handbagage
20 kg bagage
Verblijf in bungalettetent met bed
Exclusief:

Verzekeringen
Maaltijden en dranken
Reserveringskosten 31,50
Optionele activiteiten en excursies
Toeslagen/bij te boeken opties:

Surfpakket D - € 70
Surfpakket C - € 95
Surfpakket B - € 160
Surfpakket A - € 130
Huur handdoekenpakket - € 12.5
Wetsuit huur week - € 15


Ter plaatse:

Borg per acco - € 100
Optionele activiteiten en excursies - € 0
Extra informatie:

Busopstap A'dam-Utrecht-Den Bosch-Breda
boek nu v